Bine ati venit in bucataria mea sau altfel spus Bucataria Adrianei!

Am hotarat sa fac blogul Bucataria Adrianei pentru a  publica retetele care imi plac mie.

Deoarece am locuit in diferite parti ale lumii cum ar fi Statele Unite si Australia, am adunat o colectie de retete mai altfel. In calatoriile mele am gustat diferite mancaruri din bucatariile lumii si m-am indragostit de multe dintre ele.

Bucataria americana este dupa parerea mea o colectie a celor mai bune mancaruri adunate din bucatariile celorlalte regiuni ale lumii. Feluri de mancare cum ar fi Eggs Benedict (oua Benedict) sau Pumpkin Pie (tarta de dovleac dulce) sunt printre felurile care imi lipsesc si care voi incerca sa le public aici.

Un fel de retetar (cum au mama si bunica) numai ca al meu e on-line si deci accesibil si altor persoane care ar putea fi interesate. Retetele mele trebuie sa fie simple si gata in maxim o ora, deoarece nu am mai mult timp niciodata si mai ales in timpul saptamanii, cand vin de la servici, de obicei sunt lihnita de foame.:)

Daca va poate inspira si ajuta folositi-l cu placere.

Deoarece sunt pasionata de fotografie am sa incerc sa public si fotografii mai speciale impreuna cu retetele mele. Nu toate fotografiile sunt ale mele, dar voi incerca sa fotografiez cat mai multe dintre retete chiar eu.

Dupa parerea mea o imagine de calitate poate sa influenteze foarte mult parerea care ne-o formam despre o mancare.

Astept comentariile voastre constructive la retetele pe care le-ati incercat si astept retetele voastre–daca faceti ceva diferit, daca ati schimbat ingrediente si a iesti altfel, etc.

De asemenea daca aveti poze sau alte intrebari ma puteti contacta la retete30minute@gmail.com

Recent posts

Validare anunt bursadedomenii

Posted on aug - 22 - 2016

0 Comment

Salata de hrisca cu...

Posted on apr - 20 - 2016

1 Comment

Paste de malai cu...

Posted on apr - 20 - 2016

0 Comment

Budinca de tapioca cu...

Posted on apr - 20 - 2016

0 Comment