Un post special dedicat prietenilor de la Veggie.ro. Am primit un cadou surpriza de 8 Martie de la ei si am fost tare fericita. Noi colaboram de putin timp si ei posteaza cate o reteta de-a mea pe luna pe blogul lor. Am fost foarte placut surprinsa cand am primit aceste bunatati de 8 Martie. Au inclus in cadou o sumedenie de produse BIO care de altfel le puteti gasi si la magazinul lor online sau mai nou in Bucuresti la magazinul de pe Calea Victoriei.

Am primit cafeluta de cicoare…minunata si gustoasa…un produs care nu-l mai incercasem de multi ani deoarece era etichetat drept inlocuitor de cafea pe vremea lui Ceasca. Dar nu e asa. E un produs care merita incercat si folosit, este o bauturica delicioasa (reteta in curand).

Am primit de asemenea gummy bears Bio care sunt deliciosi si nu contin gelatina de loc, batoane cu fructe care sunt hranitoare si energizante dar in acelasi timp Bio, apa de portocal despre care voi scrie mai multe intr-un post viitor deoarece are numeroase proprietati benefice si poate fi folosita intr-o multime de retete.

Am incercat toate produsele Bio si pot sa va spun ca sunt delicioase si foarte important-sanatoase.

Le multumesc celor de la Veggie.ro si pe aceasta cale si sper intr-o colaborare viitoare de succes.

Cu drag,

Adriana

Categories: Diverse

One Response so far.

  1. Loredana says:

    Cu multa placere Adriana 🙂 A fost un semn de multumire pentru retele vegetariene delicoase pe care ni le oferi in fiecare luna. Mult spor si o primavara frumoasa!

Leave a Reply


Recent posts

Validare anunt bursadedomenii

Posted on aug - 22 - 2016

0 Comment

Salata de hrisca cu...

Posted on apr - 20 - 2016

1 Comment

Paste de malai cu...

Posted on apr - 20 - 2016

0 Comment

Budinca de tapioca cu...

Posted on apr - 20 - 2016

0 Comment