Sau ultimul Must Have in materie de frumusete. Am purces desigur si eu la cumpararea unui flacon de 50 ml de la Farmaciile DM (care sunt bestiale -by the way-au mancatica pentru pisici si un fel de bastonase snack care le induc pisicutelor o stare de euforie:)

Ce este acest ulei-ei bine este un ulei care are foarte multi antioxidanti, vitamina E si alte chestii uber benefice pielii, unghiilor si parului. Se fabrica in Maroc-hmm exotic…si este exceptional! Sunt convinsa ca si uleiul de masline este la fel de exceptional, dar acesta e la moda asa ca il folosesc de zor.

In fiecare seara dupa demachere e indicat sa va dati cu acest minunat ulei, care eu il folosesc deja de cateva zile si pot sa va spun ca pielea este mai luminoasa, mai hidratata, mai moale si mai fina. Deci vi-l recomand chiar daca pretul este putin mare. Nu mai mare decat pentru o crema buna de fata, ci chiar ieftin in comparatie cu acestea.

50 de Roni pentru 50 ml. Toate prietenele si colegele jura ca este cea mai buna chestie “since sliced bread “, asa ca e bun.

In afara de asta uleiul poate fi amestecat cu crema de fata care o folositi in general si puteti astfel sa il folositi pe durata intregii zile. Si pe deasupra are si sigla ca este un produs BIO-ceea ce tind sa cred deoarece in Marocco nu au foste multi bani sa investeasca in chimicale pentru ingrasarea solului:)

Daca doriti sa aflati mai multe inainte de a folosi acest ulei puteti gasi info aici.

Intre timp o sa va tin la curent cu evolutia disparitiei ridurilor mele:)

Categories: Beauty

One Response so far.

  1. Tatiana says:

    Eu folosesc ulei de argan pentru par. Am postat pe blog mastile cele mai eficiente: http://www.grijapentrupar.ro/2015/11/18/masti-de-par-si-tratamente-homemade-pentru-par-cu-ulei-de-argan/

Leave a Reply


Recent posts

Validare anunt bursadedomenii

Posted on aug - 22 - 2016

0 Comment

Salata de hrisca cu...

Posted on apr - 20 - 2016

1 Comment

Paste de malai cu...

Posted on apr - 20 - 2016

0 Comment

Budinca de tapioca cu...

Posted on apr - 20 - 2016

0 Comment