Storcator Philips (1 of 1)Prietenii de la Gustos.ro si Philips mi-au facut un cadou exceptional: un storcator de fructe Philips XL in cadrul campaniei Castigi timp cu Philis si Gustos.ro.

M-am simtit din nou ca si un copil mic in ziua de Craciun, deschizand pachetul si montand storcatorul.

Imi plac gadget-utile si storcatorul de la Philips e usor de montat, usor de utilizat si are un design futuristic, ca si un mic OZN (iubitorii de SF stiu despre ce vorbesc).

fresh  (1 of 1)L-am despachetat si l-am montat in exact 1 minut, l-am limpezit si apoi l-am bagat in priza si mi-am facut cel mai rapid si mai delicios fresh ever….unul de mere, morcovi si o portocala curatata de coaja.

Cel mai mult timp pentru a face acest fresh mi-a luat sa curat coaja de la portocala. In rest totul a durat maxim 1 minut.

Am fost impresionata de faptul ca storcatorul are niste picioruse de cauciuc care il fixeaza foarte bine de blatul meu de bucatarie.

Apoi lasati-ma sa va povestesc despre zgomot, zgomotul motorului nu este puternic asa cum ma asteptam, este silentios si pot sa-l folosesc chiar si seara tarziu.

Palnia prin care se introduc fructele este atat de incapatoare incat pot introduce o portocala sau un mar cu diametrul de 7,5 cm (am citit asta pe cutie). Cu alte cuvinte este foarte incapatoare, nu trebuie sa taiem portocalele in doua si sa ne stropim, trebuie doar sa le curatam de coaja.

Am curatat doi morcovi cu peeler-ul-va recomand tuturor sa aveti un peeler in bucatarie, curata orice fel de coaja foarte usor.

Apoi am dat drumul la storcator, am introdus pe rand fructele in palnia storcatorului si am apasat cu capacelul din dotare.

Deoarece am primit cu storcatorul si o cana de masura cu capac, am folosit-o aceasta pentru a colecta fresh-ul.

Fresh de portocale,morcovi si mere (1 of 1)A iesti un fresh delicios, 2 pahare mari din doar 5 fructe. Si jumatatea mea (care nu este in general mare fan fresh-uri) a fost si el incantat de acest fresh, fara indulcitori adaugati, care are un gust spectaculos si este 100% natural.

Am folosit:

  • 2 mere
  • 2 morcovi
  • 1 portocala

1. Se curata portocala de coaja.

2. Se curata morcovii cu peeler-ul de coaja.

3. Se spala merele.

4. Se taie merele in doua si se scoate coceanul.

5. Se introduc toate fructele pe rand in storcator. Se colecteaza sucul si se serveste.

Si acum ultima parte, dar cea mai importanta- curatarea storcatorului. A durat asa cum spun cei de la Philips, exact 1 minut. Adica l-am demontat (sunt 5 bucati) am spalat fiecare bucata si le-am pus la uscat. Toate partile sunt rotunjite, nu exista colturi, deci e usor de spalat si de curatat.

Curatare rapida, asta m-a cucerit pe mine – de tot. Asa ca am decis sa fac un fresh nou in fiecare zi timp de 1 saptamana.

O noua reteta in fiecare zi si o cura de vitamine in acelasi timp. Ne revedem maine cu o noua reteta!

POFTA BUNA!!!

One Response so far.

  1. adnia says:

    si eu am primit tot storcatorul de fructe si sunt la fel de incantata de ele cum esti si tu! felicitari!

Leave a Reply


Recent posts

Validare anunt bursadedomenii

Posted on aug - 22 - 2016

0 Comment

Salata de hrisca cu...

Posted on apr - 20 - 2016

1 Comment

Paste de malai cu...

Posted on apr - 20 - 2016

0 Comment

Budinca de tapioca cu...

Posted on apr - 20 - 2016

0 Comment