06-29-2014 9-03-20 AM Trebuie sa va spun ca in ultimul timp au aparut foarte multe site-uri cu reduceri si mie mi se par o optiune excelenta de a cumpara on-line, deoarece au preturi exceptionale. !!! Desigur nu toate au preturi exceptionale asa ca ramane la latitudinea voastra sa verificati inainte de a cumpara daca intr-adevar merita oferta sau nu.

Eu am cumparat de la cateva dintre ele si datorita procesului foarte simplu de a plati cu cardul si a rapiditatii de procesare am fost foarte multumita de serviciile site-urilor de reduceri.

Exista insa o mare problema cand vine vorba de a folosi aceste reduceri, deoarece firmele care ofera aceste reduceri pun numeroase conditii, asa ca eu va sugerez sa cititi foarte bine o oferta inainte de a o achizitiona si eventual sa sunati si la firma respectiva.

Va dau cateva exemple: am cumparat doua bauturi la un bar din interiorul unui Mall din Cluj dar aceste bauturi nu le pot plati cu voucherul cumparat decat in timpul saptamanii, in week-end oferta nu este valabila. Daca ati cumparat doua nopti cazare la o pensiune de 5 margarete din Predeal s-ar putea sa nu puteti folosi cazarea in perioadele aglomerate cum ar fi Sarbatorile Pascale.

Daca luati un abonament la gym s-ar putea sa fie valabil doar o luna iar apoi sa expire, deci aveti grija cum si cand folositi voucherele.In rest ofertele sunt senzationale!!! Astfel o lista cu astfel de site-uri ar fi: (Eu le asez primele cele care au oferte si in Cluj-Napoca, desi exista multe care nu au cuptins inca orasul meu)

Mai sunt si altele dar eu am incercat sa ma axez pe cele care macar in viitor au de gand sa includa si Cluj-Napoca pentru ofertele lor.

Categories: Beauty, Diverse

10 Responses so far.

 1. Tuchi says:

  A mai aparut si http://www.ofertadelux.ro Vor extinde si in Cluj cred.

 2. Admin says:

  Buna,
  un centralizator complet, pentru toate ofertele din Romania este https://123reduceri.ro. Simplu ca 1-2-3: te inregistrezi, iti personalizezi newsletterul conform preferintelor tale (toate ofertele sunt pe categorii, pe orase) si dupa ce cumperi un cupon, il adaugi si vei primi email de reminder. Simplu, nu?

 3. alin says:

  Buna,
  Un alt site de reduceri lansat de curand este http://www.dealnow.ro. Cumparaturi placute!! 🙂

 4. Traian says:

  http://getalldeals.ro este un agregator de oferte.

 5. Maria says:

  Folosesc agregator de reduceri, mai exact 123reduceri.ro. Oferte dupa preferinte si un site frumos si usor de vizualizat.

  • Adriana Bradley says:

   Da si acesta este un site foarte bun si mai nou care poate fi folosit cu usurinta! Merci

 6. Reduceri says:

  Ati putea adauga la lista si http://www.biastore.ro/ . Sunt postate zilnic cele mai noi reduceri din magazinele online.

 7. Mirela says:

  http://www.bestdealhunter.ro Sunt in Cluj ..au si vouchere printate si reduceri in 2 aplicatii pentru smartphone.

Leave a Reply


Recent posts

Validare anunt bursadedomenii

Posted on aug - 22 - 2016

0 Comment

Salata de hrisca cu...

Posted on apr - 20 - 2016

1 Comment

Paste de malai cu...

Posted on apr - 20 - 2016

0 Comment

Budinca de tapioca cu...

Posted on apr - 20 - 2016

0 Comment