prajitura de morcovi si nuca de cocosO prajitura uber simpla si delicioasa de la prietena Izabela:) Seamana cu malaiul care ni-l facea bunica cand eram mici.

  •  Ingrediente:
  • 300 g morcovi
  • 200 nuca de cocos
  • 150 zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • 2 linguri faina
  • 3 oua
  • Preparare:
  1. Se amesteca ingredientele uscate
  2. Se bat ouale (nu spuma) si se amesteca cu ingredientele uscate
  3. Se tapeteaza cu unt si faina o tava rotunda cu fund detasabil
  4. Se pune compozitia si se niveleaza
  5. Se lasa 30-35 min la 225 grade (preferabil caldura numai de jos si la sfarsit putin sus sa se rumeneasca)
  6. Cand e gata se presara zahar pudra peste si se lasa la racit (nu e buna calda)
  7. Optinal: se pot pune bucati de ciocoloata in amestec dupa ce o fost pus in tava
  8. Pofta buna!

One Response so far.

  1. Poliana says:

    Trebuie sa fie tare buna si aromata!

Leave a Reply


Recent posts

Cum sa curatam cuptorul...

Posted on dec - 20 - 2014

0 Comment

Ceai de ghimbir (Ginger...

Posted on dec - 18 - 2014

0 Comment

Oua moi cu branza...

Posted on dec - 14 - 2014

0 Comment

Rodos (Rhodes), Grecia, un...

Posted on dec - 14 - 2014

0 Comment