Pateuri cu branza

Aveti nevoie de

  • aluat de foietaj dezghetat
  • doua lingurite de unt
  • telemea (sau branza feta sau cascaval)
  • 1 ou

Taiati aluatul in patratele cam de 7 cm pe 7 cm. Puneti branza in mijloc si impachetatile.

Ungeti cu un ou batut partea de deasupra a fiecarui pateu (pentru o culoare  mai frumoasa) si dati la cuptor.

Coaceti cam 30 -40 de minute la foc mic. Stiti ca sunt facute cand au crescut frumos si arata ca niste pateuri de la patiserie:)

POFTA BUNA!!

pateuri de branza

Categories: Aperitive/Snack-uri

Leave a Reply


Recent posts

Venezia si Carnavalul de...

Posted on apr - 12 - 2014

0 Comment

Crumble cu mure, merisoare...

Posted on mar - 30 - 2014

0 Comment

Tartine cu somon

Posted on mar - 15 - 2014

0 Comment

Salata cu nuci,branza de...

Posted on mar - 15 - 2014

0 Comment