Paste cu ton

Pastele cu ton si rosii sunt preferatele mele. Cel mai bine le face jumatatea mea, asa ca voi scrie aici reteta lui.

Pentru 4 persoane aveti avea nevoie de:

  • doua conserve de ton (in apa sau ulei) stoarse foarte bine de ulei sau apa
  • 500g o conserva de rosii decojite cubulete
  • paste (penne) 5 cani
  • o ceapa medie taiata marunt
  • 4 catei de usturoi pisati
  • un ardei rosu taiat marunt
  • sare, piper

Se fierb pastele.

Se caleste ceapa cu usturoiul pisat intr-o linugra de ulei impreuna  cam un minut apoi se adauga ardeiul taiat marunt si se mai caleste cam 3 minute. Apoi se adauga tonul stors de ulei sau apa. Se calesc toate impreuna inca 5 minute.

Se adauga rosiile cubulete si piperul si sarea, dupa gust. (Mai bine puneti de 2 ori sare si piper sa nu scapati prea mult-noi am scapat piper o data si a fost spicy)

Se  fierbe sosul pana se formeaza o pasta cam 20 de minute la foc mic.

Se combina sosul rezultat cu pastele si se serveste.

Gustul acestui sos cu ton este exceptional.

Daca doriti sa fie mai sanatoasa folositi paste integrale.

3 Responses so far.

  1. [...] Supa iute-acrisoara (Hot and sour soup) [...]

  2. viorel vio says:

    Tu ce mananci de Paste? Iti propunem un meniu pentru 5 persoane cu bors de miel, drob de miel, friptura de miel la tava, stufat de miel si o placinta cu mere sa te lingi pe degete! Toate produsele sunt pregatite dupa retete 100% naturale si traditionale ! Costul este de doar 200 Lei :) . Comanda la 0724.124.240 sau 0764.590.596 ! Meniu oferit de http://www.lastegulete.ro! Pofta mare si Paste Fericit!

  3. wniktw says:

    Multumesc mult! :)

Leave a Reply


Recent posts

Hajdúszoboszló sau Hajdu

Posted on iun - 29 - 2014

0 Comment

Salata cu somon si...

Posted on iun - 29 - 2014

0 Comment

City Break la Szeged

Posted on iun - 29 - 2014

0 Comment

Sparanghel pe grill cu...

Posted on iun - 15 - 2014

0 Comment