ochiuri

Micul dejun este cea  mai importanta masa a zilei, cum ne spun toti nutritionistii, desi noi insistam sa ii ignoram;) De asemenea ne spun sa mancam foarte multe legume si salata la fiecare masa.

In week-end am destul timp pentru recomandarile nutritionistilor:) si atunci mananc oua.

Am gasit o crema de branza cu trufe minunata-la Lidl si paine de secara la Casa si am zis sa fac niste ochiuri rapide si moi “over easy”.

Am mai cumparat si niste branza de burduf minunata de la faimosul magazin “Muresan” din Grigorescu si am asezat-o peste ouale calde…decicios.

Ingrediente:

  • 3 oua
  • sare
  • 2 rosii
  • 3 castraveciori murati
  • 3 felii paine secara prajite
  • braza de burduf
  • crema de branza cu trufe

1. Prajiti ouale in tigaia preincalzita cu foarte putin ulei de masline, cam 5 minute cu un capac pe tigaie.

2. Prajiti painea, ungeti-o cu crema de trufe, taiati rosii si POFTA BUNA!

Leave a Reply


Recent posts

Validare anunt bursadedomenii

Posted on aug - 22 - 2016

0 Comment

Salata de hrisca cu...

Posted on apr - 20 - 2016

1 Comment

Paste de malai cu...

Posted on apr - 20 - 2016

0 Comment

Budinca de tapioca cu...

Posted on apr - 20 - 2016

0 Comment